Luxury in the Nature

It’s something else!

Het Afobaka Resort ligt midden in het district Brokopondo, niet ver van het Prof. Van Blommensteinmeer. Dit ruim opgezette oord is gelegen aan de linkeroever van de Surinamerivier. Door deze ligging kan men hier optimaal genieten van het heerlijk schone water uit het enorme meer. Het Resort kunt u bereiken via de Afobaka weg op eigen gelegenheid of wij kunnen een verzorgd arrangement voor u samenstellen onder begeleiding van een ervaren gids.

Genieten van de natuur staat voorop bij Afobaka Resort, zowel van de rust als van de activiteiten die er mogelijk zijn. Maar dan wél op een comfortabele manier en met de beste service. Professionaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Our History

Afobaka Resort is onderdeel van het bedrijf Para Tours, een dochteronderneming van Para Group N.V.

Para Group N.V. heeft sinds 1994 zijn sporen verdiend als verhuurbedrijf en is een betrouwbare zakenpartner gebleken.
Het recreatiegebied bij Afobaka is door Para Tours N.V. geïnitieerd in 2006 en beslaat een gebied van ruim 50 hectare. Sinds enkele jaren is het operationeel als resort.

Offers & Activities

Het Afobaka Resort is het resort dat het net even anders doet. Hier kunt u tot rust komen en tegelijkertijd genieten van de natuur. Het resort biedt een aantal activiteiten aan, waaruit u zelf mag kiezen tijdens uw verblijf. U komt op deze manier helemaal tot rust en vergeet alle zorgen van het dagelijkse leven. Dit alles onder begeleiding van een professionele gids.

Restaurant & Bar

In ons sfeervolle restaurant midden te Afobaka in de natuur, kunt u genieten van overheerlijke maaltijden, snacks en drankjes die u de nodige energie zullen verschaffen. Het restaurant aan de River side in het Afobaka Resort, met een prachtige uitzicht over het water zorgt voor een ontspannen en prettige sfeer, waarbij u nog meer zal genieten van het eten en drinken dat geserveerd wordt.