Sluiten

Lodges

De lodges van Afobaka Resort zijn gebouwd met kwaliteitsmateriaal. Er is veel gewerkt met Surinaams hardhout om het buitengevoel te versterken. Alle lodges hebben één of meerdere ruime terrassen, vanwaar u kunt genieten van de natuur. De lodges zijn voorzien van airco’s, betegeld bad/toilet met koud en warm water, en gerieflijke keukenapparatuur zoals een koelkast, rice cooker, waterkoker, gasfornuis, magnetron en barbeque. Bij de huur zijn baddoeken en linnengoed inbegrepen.

De lodges zijn 25 tot 50 meter van elkaar verwijderd.

Lodge 2 Mopé

lodge 2Mi na mope...

Deze lodge met 2 slaapkamers, in totaal 8 slaapplaatsen is helemaal ingericht voor ontspanning. Het heeft een ruim terras met een pier, waar volledig genoten kan worden van de zonsopkomst en de suriname rivier met de vissen die zij draagt. In elke kamer is er een 3 persoonsstapelbed (1 queensize onder en een éénpersoonsbed boven) en daarnaast 2 enkele stapelbedden. Mope is voorzien van een bad en toilet ruimte met koud en warm water en een volledig ingerichte keuken.


Meer info

Lodge 3 Fayalobi

lodge 3Fayalobi is de eerste lodge op de heuvel. Deze lodge met 2 slaapkamers heeft in elke kamer een queen-size bed. De Fayalobi is voorzien van een bad en toilet ruimte met koud en warm water. Zij heeft een prachtig uitzicht op het bos en is uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen en iets ouderen.Meer info

Lodge 4 Loksie

lodge 4Als u lekker met het gezin wil genieten van het resort met voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen... dan is Loksie dé lodge voor u. Loksie heeft 2 slaapkamers met elk een queen-size bed. Een bad en toilet ruimte met koud en warm water. Loksie ligt op de heuvel vlak tegenover de trampoline en het park.Meer info

Lodge 5 Swit’ bontjie swit’ fu tru

lodge 5Onze Swit’ Bontjie is de lodge bij uitstek voor een romantic getaway. Volledig omringd door bomen is deze lodge met 2 slaapkamers met elk een queen-size bed en eigen (bad/toilet met koud en warm water) uitermate geschikt voor koppels, anniversaries en honeymoons .Meer info

Lodge 6 Krakti lek’ wan Man P’paya

lodge 6De Man P’paya, bestaat uit 4 kamers die verbonden zijn aan een riant overdekt terras (plm. 80 m2). Hier zijn twee bad en toilet ruimtes met koud en warm water aanwezig. Alle vier de kamers zijn voorzien van een queen-size bed en 2 van de kamers zijn voorzien van enkel stapelbedden. Deze lodge biedt uitzicht op het meer waarin gehengeld kan worden en de heuvelachtige omgeving. De Man P’paya is geschikt voor grote groepen met veel kinderen.


Meer info

Lodge 7 Amandra

lodge 3Deze sfeervolle ruime lodge, bestaande uit 4 kamers, verbonden aan een riant overdekt terras (plm. 80 m2). Hier zijn twee bad en toilet ruimtes met koud en warm water aanwezig. Alle vier de kamers zijn voorzien van een queen-size bed en 2 van de kamers zijn voorzien enkel stapelbedden. Deze lodge biedt uitzicht over een meer waarin gehengeld kan worden. Amandra is geschikt voor een groep koppels of een clubje dat er even uit wil.


Meer info

Lodge 8 Kankantrie

KankantrieDe Kankantrie bestaat uit 4 kamers, verbonden aan een riant overdekt terras (plm. 80 m2) wat het gevoel van een lekker ruime buiten woning geeft. Hier zijn twee bad en toilet ruimtes met koud en warm water aanwezig. Alle vier de kamers zijn voorzien van een queen-size bed en 2 van de kamers hebben een 3 persoons stapelbed (queensize onder, 1 persoons boven). Het uitzicht is adembenemend en brengt menig bezoeker tot rust.

 


Meer info